Tuesday, January 19, 2010

Ολυμπιακες αποψεις...ο καφρολογος...

Αγαπητοί φίλοι – ποδοσφαιροfuns σας χαιρετώ! Το μείασμα που θα διαβάσετε είναι το πρώτο μου άρθρο για το blog μας, το οποίο
θα σχολιάζει την αθλητική επικαιρότητα και κατα κύριο λόγο (sorry βαζελάκια & ΣΙΑ) την επικαιρότητα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.
Τι καλύτερο θέμα για να ξεκινήσω από τον πολυαγαπημένο μας ταβερνιάρη Arthur Antunes Coimbra Zico;;;;
Κανένα!!!!
Αυτό που δεν κατάλαβα ποτέ από την μέρα που ανέλαβε αυτός ο άνθρωπος ήταν που όλοι τον χαρακτήριζαν ως ένα γλυκούλι μεσήλικα που έκανε τους ποδοσφαιριστές να χαίρονται το ποδόσφαιρο και ότι τους συμπεριφερόταν με το ''σεις'' και με το ''σας''........
Μία ερώτηση : Έχετε δει εσείς ποτέ σε κανένα αφεντικό, γιατί αυτός είναι στο αγωνιστικό κομμάτι, να είναι γλυκός με τους ποδοσφαιριστές ή κάποιο προϊστάμενο να είναι γλυκούλης με τον υφιστάμενο του;;;; Και υπ'όψιν, δε μιλάμε για ένα γλυκουλι μεσήλικα που έχει να κάνει με τίποτα γκομενίτσες, αλλά με έναν άνθρωπο που έχει να κάνει με 30 μαντράχαλους!!! Αυτό αυτομάτως τι σημαίνει;;; Πως ο άνθρωπος δεν είναι προπονητής (ή πιο σωστά manager όπως θα λεγόταν στην Αγγλία).
Πως να μη χαθεί ο έλεγχος όταν αντί για προπονήσεις στις οποίες θα έπρεπε οι παίχτες να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό  για να πάρουν θέση στην εντεκάδα, είναι σαν να παίζεται ένα ακόμα επεισόδιο στο μικρό σπίτι στο λιβάδι;;;
Και το...αγαπημένο μου;;; Αυτή η πολυσυζητημένη 9ήμερη άδεια που δόθηκε στους παίχτες... Ναι, κυρίες και κύριοι ο Ολυμπιακός πρωτοπορεί σε παγκόσμιο επίπεδο και εδώ!!! Μα είμαστε σοβαροί;;; Ποιος εργαζόμενος σε οποιαδήποτε δουλειά παίρνει 9 μέρες άδεια και δεν ''τρομάζει'' να προσαρμοστεί μετά από μεγάλη περίοδο χαλάρωσης;;; Αλλά δεν έλεγε από την αρχή πως ήθελε να κάνει βόλτες στη Βραζιλία και να παρουσιάζει αγάλματα στο maracana, γιατί εκεί δε θα άλλαζε ούτε χρονιά στο λιμάνι!!!

Σύγαυροι νιώθω ότι υπάρχουν άλλα τόσα να πω για αυτό τον άνθρωπο αλλά πραγματικά κουράστηκα. Και όταν λέω κουράστηκα, εννοώ, από την εικόνα του Ολυμπιακού μας. Στον αντίποδα δεν έχει μόνο ο Zico ευθύνες. Πολλές και ίσως περισσότερες έχει και η διοίκηση για τα φετινά χάλια. Ευθύνες που θα συζητήσουμε και σε μελλοντικά άρθρα βασισμένα πάντα και στην εκάστοτε επικαιρότητα.
Κλείνοντας θα ήθελα να αναφερθώ και στο Jesus Datolo, τον ποδοσφαριστή που απέκτησε η ομάδα μας με μορφή δανεισμού από την ιταλική Napoli. Κακά τα ψέμματα κυρίες και κύριοι πρόκειται για ένα παίχτη διεθνή με την εθνική Αργεντινής, πράγμα που τον κάνει από μόνο του πολύ καλή προσθήκη, τουλάχιστον για την ελλαδικη πραγματικότητα. Το στοίχημα;;; Θα δώσει ο Κώκκαλης το καλοκαίρι τα χρήματα να τον αποκτήσει;;; Ειδικά αν χαθεί το πρωτάθλημα δύσκολο το βλέπω και προβλέπω δημοσιογραφικα σήριαλ του στυλ μπα-Λέτο, Γκονζάλεζ, Μπεν Αρφά. Μακάρι να βγω λάθος.
Αν εκνεύρισα κάποιους, ζητώ συγγνώμη, αν σε άλλους άρεσε,
ευχαριστώ πολυ, αν πάλι παρέλειψα πράγματα τονίστε τα. Όπως και να έχει πείτε μας τα σχόλια και τις απόψεις σας και όλα θα συζητηθουν.Ευχαριστώ.

Ο Καφρολόγος